How to Download (Cara Download) :
- Click on the link (Klik link download)
- Wait for five seconds and then click on Skip AD (Tunggu 5 Detik & klik Skip AD)
skip ad

2/26/14

KASPERSKY KEYS KAV KIS Update 27 Februari 2014

KASPERSKY KEYS KAV KIS ALL VERSION

To Activate your KASPERSKY 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 With KEY FILES:
Turn off/Unplug/Disconnect your internet connection
Click “Manage License” From Right Bottom of Kaspersky, 
Then click “Activate the application”
Enter key: AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3
Click on Next
In the next window, click on Browse
Specify the path to any key (file) from the Keys folder
Click on Next
After activation switch on the internet
Update virus definitions once/twice in a week to avoid key block

To activate your KASPERSKY 2011 (upper) With KEYFILES :
Open Kaspersky 2011 License Manager (from lower right corner).
Click ‘Activate the application with a new license’ button. (Delete any trial key first, by clicking the red X next to the key).
Select ‘Activate commercial version’ and enter the activation license code as 11111-11111-11111-1111X
Wait activation wizard message->Click OK
Wait for wrong activation code message->Click OK
 Screen will appear with KEY FILE BROWSE
Browse to the key location and activate kaspersky.



Download Kaspersky Keys KAV KIS Update 27.02.2014 

Download Keys

-----------------------------------------


(***) Kaspersky keys is valid until February 2014, March 2014, April 2014, May 2014, Juny, July, August, September, october, November, Desember 2014 - Yours Kaspersky keys always update you on this website (trusted)

Download Full Tutorial Activation Kaspersky KAV KIS 2008 - 2014 :
Download Tutorial  [.Doc]


How To Use Guide:
Open Kaspersky 2012 License Manager by clicking ‘Insert your activation code here’ or ‘Manage License’ (from lower right corner).
Click the ‘Activate the application’ button.
Disable your Internet connection (either disable Network adapter from control panel or turn off your modem/router).
Select the ‘Activate commercial version’ radio button and enter the activation code as 11111-11111-11111-1111X. (Delete any trial key first 
f you want, by clicking the red X next to the license number).
Click Next, you will then get the option to activate kaspersky using a key file.
Browse to the key location on your computer and activate kaspersky using a key file. You can then turn on your Internet connection.
Enjoy It

*** use IDM to download this file




NOD32 Eset Keys - Update 26 Februari 2014

Username & Password NOD32 Eset 
NOD32 Eset keys which one of the easiest way to update your computer so the only thing you need is the Eset AntiVirus (EAV) and Eset SmartSecurity (ESS) in your computer and get the eset antivirus and eset username keys from here and click on the update button and you are done.

Compatible with: 
- Eset AntiVirus (EAV) - All Version
- Eset SmartSecurity (ESS) - All Version

NOD32 Eset Keys Update 26.02.2014 :

.

NOD32 Eset Update Offline 9473 - Update 26 Februari 2014

NOD32 Eset Update Offline
EsetNOD32

Update Offline NOD32 Eset All Version

Compatible with:
- NOD32 Eset Smart Security (ESS-all versions)
- NOD32 Eset Anti Virus (EAV-all versions) 


NOD32 Eset Update Offline 9473 :

DOWNLOAD
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

How to update NOD32 V.5 with offline update......Click Here

NOD32 Eset keys, here or here


2/17/14

NOD32 Eset Keys - Update 17 February 2014

Username & Password NOD32 Eset 
NOD32 Eset keys which one of the easiest way to update your computer so the only thing you need is the Eset AntiVirus (EAV) and Eset SmartSecurity (ESS) in your computer and get the eset antivirus and eset username keys from here and click on the update button and you are done.

Compatible with: 
Eset AntiVirus (EAV) - All Version
Eset SmartSecurity (ESS) - All Version


NOD32 Eset Keys Update 17.02.2014 :



------------------------------------------------------------------------

KASPERSKY KEYS KAV KIS - Update 17 February 2014

KASPERSKY KEYS KAV KIS ALL VERSION

To Activate your KASPERSKY 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 With KEY FILES:
Turn off/Unplug/Disconnect your internet connection
Click “Manage License” From Right Bottom of Kaspersky, 
Then click “Activate the application”
Enter key: AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3
Click on Next
In the next window, click on Browse
Specify the path to any key (file) from the Keys folder
Click on Next
After activation switch on the internet
Update virus definitions once/twice in a week to avoid key block


To activate your KASPERSKY 2011 With KEYFILES :
Open Kaspersky 2011 License Manager (from lower right corner).
Click ‘Activate the application with a new license’ button. (Delete any trial key first, by clicking the red X next to the key).
Select ‘Activate commercial version’ and enter the activation license code as 11111-11111-11111-1111X
Wait activation wizard message->Click OK
Wait for wrong activation code message->Click OK
 Screen will appear with KEY FILE BROWSE
Browse to the key location and activate kaspersky.



Download Kaspersky Keys KAV KIS Update 17.02.2014 

Download Keys

-----------------------------------------

Download Full Tutorial Activation Kaspersky KAV KIS 2008 - 2013 :
Download Tutorial  [.Doc]


How To Use Guide:
Open Kaspersky 2012 License Manager by clicking ‘Insert your activation code here’ or ‘Manage License’ (from lower right corner).
Click the ‘Activate the application’ button.
Disable your Internet connection (either disable Network adapter from control panel or turn off your modem/router).
Select the ‘Activate commercial version’ radio button and enter the activation code as 11111-11111-11111-1111X. (Delete any trial key first 
f you want, by clicking the red X next to the license number).
Click Next, you will then get the option to activate kaspersky using a key file.
Browse to the key location on your computer and activate kaspersky using a key file. You can then turn on your Internet connection.
Enjoy It

*** use IDM to download this file



NOD32 Eset Update Offline 9433 - Update 17 Februari 2014

NOD32 Eset Update Offline
Update Offline NOD32 Eset All Version

Compatible with:
- NOD32 Eset Smart Security (ESS-all versions)
- NOD32 Eset Anti Virus (EAV-all versions) 

NOD32 Eset Update Offline 9433 :

Download
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

How to update NOD32 V.5 with offline update......Click Here
NOD32 Eset keys, here or here

Avast Keys - Update 17 February 2014

Avast Keys - Collection 2014
AVAST Software leads the security software industry – protecting more 150,107,324 active users around the globe – by distributing FREE antivirus software that makes no compromises in terms of protection. Dependable and fast, with a small resource footprint, it often outperforms competitors’ paid-for antivirus suites.

Download Avast Keys 17.02.2014 :


-----------------------------------------------------------

*** to Download Avast Internet Security / Anti Virus, click here

Homepage : www.avast.com

AVIRA KEYS Terbaru 2014 - Update 17 February 2014

AVIRA KEYS ALL TYPE


...

2/11/14

NOD32 Eset Update Offline 9408 Update 11 Februari 2014

NOD32 Eset Update Offline
Update Offline NOD32 Eset All Version

Compatible with:
- NOD32 Eset Smart Security (ESS-all versions)
- NOD32 Eset Anti Virus (EAV-all versions) 
-----------------------------------------

NOD32 Eset Update Offline 9408 :

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

How to update NOD32 V.5 with offline update......Click Here
NOD32 Eset keys, here or here
.

2/10/14

Jejaring Sosial GlobAllShare™

Penjelasan sederhana tentang jejaring sosial pendatang baru GlobAllShare™ World Wide


1. Saat ini belum launching full masih promosi, kalau kita mendaftar/gabung sekarang maka kita dianggap sebagai pengembang dan di berikan 1 saham setiap hari kalau kita online/ login di GlobAllShare™
Saham gratis ini dibagikan hanya sampai tanggal 30 Desember 2013 - belum terlambat buat ngumpulin saham gratis sekarang-. Kita memiliki saham sama dengan ikut memiliki perusahaan ini yang nantinya bisa dijadikan uang.

Jadi yang sudah gabung atau memiliki akun di globallshare usahakan agar login setiap hari di GlobAllShare™ , kalo belum login bisa login sekarang disini

Yang belum gabung atau belum memiliki akun di GlobAllShare™ silahkan bergabung secara gratis klik disini

2. Setelah kita log in atau masuk di GlobAllShare™, ada Menu Weboffice di pinggir sebelah kiri halaman depan, dengan klik menu Weboffice tersebut maka akan terlihat jumlah saham yang kita punya dan jumlah teman yang kita undang untuk ikut bergabung bersama GlobAllShare™
Asyiknya lagi setiap ngajak 5 orang teman bergabung memiliki akun di GlobAllShare™, maka kita akan mendapatkan 1 lembar saham gratis tambahan.. mantab, kan?

Untuk mengajak teman cantumkan Link undang teman / invitation link kamu seperti ini : http://www.globallshare.com/en/1490085.html
Link inilah yang kita copy paste dan sebarkan di grup-grup yang ada di facebook atau sosial media lainnya untuk mengajak orang bergabung. K
alau ada yang berpikiran positif dan maju seperti kita, maka mereka akan meng-klik link tersebut dan membikin akun di GlobAllShare™.
---------
Jika Anda telah mengundang 5 teman-teman Anda ke komunitas GlobAllShare berhasil dan teman-teman Anda mengundang juga mengajak 5 teman-teman mereka dalam 7 tingkat berikutnya setelah Anda, maka Anda mungkin berhak atas dividen berikut dalam setiap bulan. 
Level 1 - 5 mengundang 1 saham GAS 
Level 2 - 25 mengundang 5 saham GAS 
Level 3 - 125 mengundang 25 saham GAS
Level 4 - 625 125 mengundang saham GAS 
Level 5 - 3 125 mengundang 625 saham GAS 
Level 6 - 15 625 mengajak 3 125 saham GAS 
Level 7 - 78 125 15 625 mengundang saham GAS
Jumlah 19,531 berbagi GAS

Sesuai dengan contoh, Anda mungkin mendapatkan 19.531 saham GlobAllShare™, setelah itu Anda akan mendapatkan dividen bulanan setelah peluncuran global usaha. 
Jika, misalnya, Anda hanya mendapatkan $ 0,25 dividen yang dibayarkan dari laba global yang sebulan, Anda akan mendapatkan $ 5.000 per bulan. 
Anda bahkan mendapatkan dividen bulanan sebesar $ 0,5 atau $ 1,0 setelah setiap saham Anda, dengan demikian penghasilan bulanan Anda sebesar $ 10.000 atau $ 20.000 dengan mudah dapat dihasilkan.


Anda dapat memonitor jumlah dan nilai saham Anda serta jumlah dividen bulanan Anda di WebOffice permanen.

Ada banyak cara promosi Link Anda, bisa di fb, bisa juga disebarin lewat sms, email, surat dan bahkan lewat chating di internet atau BBM, atau whatsup dsb-nya, semakin banyak yang bisa diajak bergabung maka semakin banyak nantinya punya saham. 

Kalau punya uang mau di invest.. bahkan kita bisa beli saham teman yang lain di GlobAllShare™ karena perusahaan makin berkembang, maka nilainya akan terus merangkak naik ( prediksi saya).


3. Di GlobAllShare™ kegiatan/aktifitas kita sangat dihargai, ngasi jempol, komentar, posting status, dan memiliki teman mendapatkan ranking dan daftar orang yang menduduki rangking dipajang secara khsus di GlobAllShare™ sehingga seluruh dunia tahu siapa yang paling aktif  nge-add teman, paling aktif ngasi jempol/like, paling aktif bikin status, dan paling aktif berkomentar.. kalo di media sosial yang lain jelas ini tidak ada.. ya khan?

4. Postingan kita secara otomatis terlihat oleh seluruh dunia, demikian pula seluruh postingan atau status dari seluruh dunia otomatis bisa kita lihat, karena status di globallshare semua sifatnya public. Ini merupakan sebuah keuntungan besar bagi yang suka pasang iklan. Karena secara gratis bisa nyebarin bisnis ke seluruh dunia dalam sekali klik.

5. Iklan mirip iklan google gratis di bilah kanan halaman GlobAllShare™ diperuntukkan buat kita bikin iklan gratis. Bisa bikin iklan sebanyak maksimal 4 iklan yang ditampilkan secara random dan ditayangkan acak oleh sistem.... 
wowowowowowoow semakin kelihatan khan bedanya.. hehe kelebihannya  maksudnya.. :)

6. Masih banyak kelebihan yang lainnya.. namun saya bahas secara singkat segitu aja dulu biar Anda gak capek baca tulisan saya..

Sekilas info: 
Beberapa hari yang lalu ada yang bikin status di GlobAllShare™ katanya : Dahsyatt ! 
Setelah saya bergabung di GlobAllShare™ saya merasa sangat senang dan semangat di GlobAllShare™ saya menemukan banyak sekali peluang dan harapan sementara di situs jejaring sosial yang lain hanya kegalauan dan ratapan yang saya dapatkan.. heheheheh.. itulah bedanya makanya yang terus meratap dan suka ratapan mungkin akan kerasan nongkrong ditempat lain.. tapi yang suka dengan hal-hal baru dan harapan baru =membuka wawasan baru... pastinya suka GlobAllShare™

Daftar Gratis segera : JOIN GlobAllShare™


tag: GlobAllShare™, globallshare, gas, global share, saham globallshare, saham gas




NOD32 Eset Update Offline 9404 Offline Update 10 February 2014

NOD32 Eset Offline Update

Update Offline NOD32 Eset All Version

Compatible with:
- NOD32 Eset Smart Security (ESS-all versions)
- NOD32 Eset Anti Virus (EAV-all versions) 
-----------------------------------------

NOD32 Eset Update Offline 9404 :

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

How to update NOD32 V.5 with offline update......Click Here
NOD32 Eset keys, here or here


***) Eset NOD32 Offline Update is valid until February 2014, March 2014, April 2014, May 2014, Juni 2014, Juli 2014, August 2014, Sept 2014, Okt 2014, nov 2014, Des 2014
Eset NOD32 continues to follow the offline update on this website (trusted)
.

Recent Post

Powered by Blogger.
Back To Top